Over Centrale Subsidie Aanvraag

De Centrale BTW Teruggave is in juli 2013 opgericht op initiatief van Van der Zwet Accountants en Adviseurs uit Lisse. Van der Zwet is een accountantsbedrijf dat staat voor kwaliteit. Daarom is Van der Zwet aangesloten bij de SRA, een netwerk van meer dan 370 accountantskantoren. Daarnaast heeft Van der Zwet een Wta vergunning voor wettelijke controles. Hierdoor heeft Van der Zwet ook onder de vlag van de SRA een convenant met de Belastingdienst kunnen sluiten over toezicht op haar klanten. Daardoor is er uitstekend contact met de Belastingdienst wat erg gewaardeerd wordt.

Op 1 januari 2014 is De Centrale BTW Teruggave zelfstandig verder gegaan onder fiscaal jurist mr. R.B.P. (Romano) Hagen, voorheen partner bij Van der Zwet. Hagen gelooft er in dat “iedereen persoonlijk behandeld dient te worden zoals jezelf ook behandeld wil worden”. Het nieuwe ondernemen waarbij de klant centraal staat, niet alleen in woord, maar ook in daad. Daarom is het hele bedrijf (in)gericht op de klant.

Op 1 januari 2017 is de Centrale Subsidie Aanvraag opgericht met als doel om de subsidie aanvragen eenvoudig te maken voor de installateur en degene die investeert.

Wij gaan altijd voor een 10. Service en beleving is belangrijk. Om het effect te meten is een overeenkomst gesloten met The Feedback Company waar de klanten een eerlijke en onafhankelijke beoordeling kunnen geven. Dit is uitgegroeid tot onze trots en iedere review wordt altijd aandachtig door alle medewerkers gelezen.

Vol passie omarmen wij deze nieuwe manier van werken. Professioneel op een open, leuke en frisse manier.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

De Centrale Subsidie Aanvraag

Meer informatie